• Betydningen af at starte tidligt op på seniorsport

  Jo tidligere Seniorsporten starter, jo bedre, da det at få oparbejdet en god grundform til alderdommen, er af stor betydning for de ældres fysiske og mentale sundhed.

  Det at bygge en god god grundform op kan tage år, og jo ældre man er, jo længere tid må man regne med at det varer inden man kan mærke en vis stabilitet i sin grundform.

  Derfor starter Seniorsporten allerede op omkring de 45 år, hvilket er den ideelle alder for vores vigtigste målgruppe med de inaktive der begynder at dyrke sport.

  Det er aldrig for sent at starte op, men jo ældre vores deltagere er, når de starter, jo sværere bliver det for dem at starte op på nye aktiviteter og træne sig op til et vis fysisk niveau (kondition, muskelstyrke og udholdenhed).

  Gunner billed

  Aquafitness for 50 +

  Vandgymnastik og Aquajogging er i dag velkendte og populære motionsforme i hele seniorgruppen.

  ‘Aquafitness’ for seniorer følger godt med hvad popularitet angår og er bedre kendt under navne som Vandaerobic og Aqua-Power.

  Ved aquafitness trænes og styrkes led-, muskler- og udholdenhed og man kan fint gennem denne træningsform opbygge og bevare sin grundform, hvilket gør aquafitness særlig velegnet for Aqua 50+.

  Udover at aquafitness er en god allround-træning, så er det et motionsområde med gode muligheder i forhold til intensitetstræning og til at udvikle og udvide sit øvelsesrepertoire.

  Intensiteten kan skrues op/ned og ved at supplere træningen med rekvisitter, opnår man en mere styrkegivende og varieret træningstime.

  Preils Vandmotion arrangerer kurser i vandgymnastik, aquajogging og aquafitness for instruktører der ønsker at sætte særlig fokus på 50+ gruppen i seniorsporten.

Lisbeth Preil
Rådhusvænget 2, 2.tv
3600 Frederikssund

Mob. 40 88 14 24
E-mail: info@vandmotion.dk
SE-nr. 20792639